JORINE EN WOUTER

Bij het selecteren van een aannemer voor de grondige renovatie van ons huis uit 1934 zijn we met veel zorg te werk gegaan. We vonden het belangrijk dat de aannemer groot genoeg was om de klus professioneel uit te voeren, maar klein genoeg om zonder overbodige rompslomp te werk te gaan. Bovendien wilden wij dat de aannemer zou snappen met welke passie wij naar de karaktervolle woning keken.

John Spakman bleek aan al deze punten te voldoen. Tijdens de renovatie zijn zo ongeveer alleen de muren en dakpannen niet vervangen door John en zijn team. Elektra, water- en gasleidingen, als ook keuken en sanitair zijn compleet vernieuwd. Muren zijn opnieuw gestuukt, rookkanaal heropend, dakkapel vergroot, dakramen geplaatst om maar wat te noemen. Niet bij de stijl van het huis passende jaren ‘70 ramen en deuren zijn vervangen voor exemplaren met de juiste ’30 look and feel, waarbij wel is voldaan aan hedendaagse eisen voor comfort en veiligheid.

Tijdens de hele verbouwing werden we goed op de hoogte gehouden van voortgang en issue’s, waarbij John niet met problemen maar met oplossingen kwam. Overal erg goede kwaliteit en binnen het afgesproken budget.